Рамни поли поли торби, 13 x 24, чисти, 500/случај
Свеж

Рамни поли поли торби, 13 x 24, чисти, 500/случај

DEN 1476.80

Достапно.

Најпопуларни користени поли торби за општи производи од светлина до средна тежина за да ги заштитат од нечистотија прашина и влага. Чантите се произведуваат од 100% девица висока јасна полиетилен филм. Ги исполнува спецификациите на ФДА и УСАА. Затворете ги торбите со лента со торби или со импулсни заптивки. Најпопуларни користени поли торби за општи производи од светлина до средна тежина за да ги заштитат од нечистотија прашина и влага. Чантите се произведуваат од 100% девица висока јасна полиетилен филм. Ги исполнува спецификациите на ФДА и УСАА. Затворете ги торбите со лента со торби или со импулсни заптивки. 13 x 24 " - 2 милји рамни поли поли со најпопуларни користени поли торби за општи производи од светлина до средна тежина за да ги заштитите од нечистотија прашина и вреќи за влага се произведуваат од 100% девица висока јасна полиетилен филм ги исполнува спецификациите на FDA и USDA блиски торби со торба Лента или со импулсни заптивки.

Детали

Избор на клиенти