Gundam HCM Pro 47 GN-003 Гундам Кириос Слика 1/200 Скала од Бандаи
Свеж

Gundam HCM Pro 47 GN-003 Гундам Кириос Слика 1/200 Скала од Бандаи

DEN 1.00

Достапно.

1/200 скала. Јапонски производ на Бандаи. Гундам е многу популарен лик низ целиот свет. Јапонија увоз. Готов производ. (В) SOTSU / Sunrise. 1/200 скала. Јапонски производ на Бандаи. Гундам е многу популарен лик низ целиот свет. Јапонија увоз. Готов производ. (В) SOTSU / Sunrise.

Детали

Избор на клиенти