Chemglass Plain Hastelloy C-276; Термокул, обичен Хастелој Ц-276 одвојлив, дијаметар од 12 долги, 1/8, тип Т Т.
Свеж

Chemglass Plain Hastelloy C-276; Термокул, обичен Хастелој Ц-276 одвојлив, дијаметар од 12 долги, 1/8, тип Т Т.

DEN 0.67

Достапно.

Обичен Hastelloy C-276 Thermocoupe : 1/8 "дијаметар x 12" долг, тип "t", одговара на капацитетот на реакторот : 300-1000ml. Термопарки за употреба со реактори на процеси на chemglass. Достапно и во „Т“ (сини врски) и „К“ (жолти врски). Одвојувањето на термопарките се за директно вметнување во реакторите со употреба на адаптер CG-1048-A или CG-1042-E термопар, додека стилот на Hastelloy C-276 на 4 ”е за употреба со CG-1971 Baffles и адаптери. Термопарките од типот на одвојување имаат стандарден машки приклучок (OST) и бараат калем за продолжување за поврзување со мониторот на температурата CG-3498. Обичен Hastelloy C-276 Thermocoupe : 1/8 "дијаметар x 12" долг, тип "t", одговара на капацитетот на реакторот : 300-1000ml. Термопарки за употреба со реактори на процеси на chemglass. Достапно и во „Т“ (сини врски) и „К“ (жолти врски). Одвојувањето на термопарките се за директно вметнување во реакторите со употреба на адаптер CG-1048-A или CG-1042-E термопар, додека стилот на Hastelloy C-276 на 4 ”е за употреба со CG-1971 Baffles и адаптери. Термопарките од типот на одвојување имаат стандарден машки приклучок (OST) и бараат калем за продолжување за поврзување со мониторот на температурата CG-3498. Обичен Hastelloy C-276 Thermocoupe : 1/8 "дијаметар x 12" долг, тип "t", одговара на капацитетот на реакторот : 300-1000ml. Термопарки за употреба со реактори на процеси на chemglass. Достапно и во „Т“ (сини врски) и „К“ (жолти врски). Одвојувањето на термопарките се за директно вметнување во реакторите со употреба на адаптер CG-1048-A или CG-1042-E термопар, додека стилот на Hastelloy C-276 на 4 ”е за употреба со CG-1971 Baffles и адаптери. Термопарките од типот на одвојување имаат стандарден машки приклучок (OST) и бараат калем за продолжување за поврзување со мониторот на температурата CG-3498. Термопарките со должина од 4 ”Hastelloy C-276 се снабдуваат со изолиран кабел со 4 FT FEP со стандарден машки приклучок (OST). Максимална температура на сондата заснована на обложување- FEP е 200 ° C, а црната PFA е 250 ° C.

Детали

Избор на клиенти