Аугер вежба бит 32мм дневник Сплитер дрво сплитер вежба тешка вежба за вежбање, возач на оган дрво дневник сплитер разделување дрво конус дупчал малку алатки
Свеж

Аугер вежба бит 32мм дневник Сплитер дрво сплитер вежба тешка вежба за вежбање, возач на оган дрво дневник сплитер разделување

DEN 198.24

Достапно.

Направено од материјал за употреба. Долг сервисен живот на јаглероден челик фалсификувана висока цврстина, супер цврстина. Grooved Anti Design погоден за долго работно време го остварува вашиот удобно. Формирањето на производот во едно парче без спојување е посилен секаков вид на тврдо и дрво може лесно. Лесен за инсталирање и ракување. Направено од материјал за употреба. Долг сервисен живот на јаглероден челик фалсификувана висока цврстина, супер цврстина. Grooved Anti Design погоден за долго работно време го остварува вашиот удобно. Формирањето на производот во едно парче без спојување е посилен секаков вид на тврдо и дрво може лесно. Лесен за инсталирање и ракување. Опис Долг услужен живот на челик фалсификувана висока цврстина, супер цврстина. Формирањето на производот во едно парче без спојување е посилен секаков вид на тврдо и дрво може лесно. Grooved Anti Design погоден за долго работно време Оставете ги вашите удобни. 2x3. 2 см- долг сервисен живот на јаглероден челик фалсификувана висока цврстина, супер цврстина- Формирање на производ на едно парче без спојување е посилен секаков вид на тврдо и дрво може лесно да го искористи анти-дизајнот погоден за долго работно време да го направи вашиот удобно- направен од материјал за употреба .- Лесно за инсталирање и ракување. Пакет, вклучувајќи бит за вежбање од 1 x.

Детали

Избор на клиенти