М6-1,0 x 24 мм само клиники за клиники/челик/цинк
Свеж

М6-1,0 x 24 мм само клиники за клиники/челик/цинк

DEN 257.60

Достапно.

Само клининг. Столпчиња. Исцрпна глава со ануларен жлеб и 12 ребра. Случај е зацврстен на Роквел Ц45 мин. (Основна цврстина : Роквел C29-38). Челична цинк плоча. Само клининг. Столпчиња. Исцрпна глава со ануларен жлеб и 12 ребра. Случај е зацврстен на Роквел Ц45 мин. (Основна цврстина : Роквел C29-38). Челична цинк плоча. Хардвер во стилот на ПЕМ / заробеник во стилот на заробеништво, M6-1.0 x 24 mm само клиники за клиники / челик / цинк.

Детали

Избор на клиенти