60 парчиња метрички метрички метрички метрички завртки од не'рѓосувачки челик, завртки за завртки од 25 мм, рамни и брави мирачи за асортиман на асортиман
Свеж

60 парчиња метрички метрички метрички метрички завртки од не'рѓосувачки челик, завртки за завртки од 25 мм, рамни и брави мирачи

DEN 159.84

Достапно.

Комплет за асортиман на асортиман со висок квалитет од 304 не'рѓосувачки челик. Производите вклучуваат : метрички хексадецимални завртки за завртки за рамни глави, ореви, мијалници за рамни и заклучувања. M5 челични завртки 25мм. Материјал : Висококвалитетен 304 не'рѓосувачки челик. Количина на пакет : 60 парчиња. Комплет за асортиман на асортиман со висок квалитет од 304 не'рѓосувачки челик. Производите вклучуваат : метрички хексадецимални завртки за завртки за рамни глави, ореви, мијалници за рамни и заклучувања. M5 челични завртки 25мм. Материјал : Висококвалитетен 304 не'рѓосувачки челик. Количина на пакет : 60 парчиња. Комплет за асортиман на асортиман со висок квалитет од 304 не'рѓосувачки челик. Количина на пакет : 60 парчиња Материјал : висококвалитетен пакет од не'рѓосувачки челик 304 Вклучува : M5 завртка, ореви и мијалници M5*25 - -20-парчиња ореви 20 парчиња рамни мијалници 20 парчиња.

Детали

Избор на клиенти