Заштитник на Motor Motor GV2 серија GV2ME02 GV2-ME02 0.16-0.25A
Свеж

Заштитник на Motor Motor GV2 серија GV2ME02 GV2-ME02 0.16-0.25A

DEN 1.00

Достапно.

Прекинувачите на кола може да се користат за дистрибуција на моќност, ретко да се започне со асинхрони мотори и да се заштитат електричните линии и моторите. Брзо затворање за да се обезбеди сигурна работа на товарот и да се продолжи животот на прекинувачите на електрични кола. Мала големина и мала тежина, има сигурни перформанси, поголем капацитет на кршење. Школка и делови се изработени од пластика со висок пламен и отпорна на шок и имаат долг животен век. Може да се користи за заштита на дистрибуцијата на линијата и ретката конверзија на оптоварувањето. Може да се користи и како изолатор. Прекинувачите на кола може да се користат за дистрибуција на моќност, ретко да се започне со асинхрони мотори и да се заштитат електричните линии и моторите. Брзо затворање за да се обезбеди сигурна работа на товарот и да се продолжи животот на прекинувачите на електрични кола. Мала големина и мала тежина, има сигурни перформанси, поголем капацитет на кршење. Школка и делови се изработени од пластика со висок пламен и отпорна на шок и имаат долг животен век. Може да се користи за заштита на дистрибуцијата на линијата и ретката конверзија на оптоварувањето. Може да се користи и како изолатор.

Детали

Избор на клиенти