MTSOONING 10PCS 1.8INCH 10N25S Stubby Collet, TIG заварување на факели, замена на врвот на Колетот за WP PTA DB SR 17 18 26 10PK
Свеж

MTSOONING 10PCS 1.8INCH 10N25S Stubby Collet, TIG заварување на факели, замена на врвот на Колетот за WP PTA DB SR 17 18 26

DEN 2.67

Достапно.

Големина : Големината на затрупата е 1/8inch/3.2mm; Ве молиме, обрнете внимание на тоа дали големината на производот одговара на вашиот уред пред да поставите нарачка. Карактеристики : Додатоците за заварувањето на факелот имаат строг квалитет и голема сигурност за контрола на стандардите и издржување на тестовите. Компатибилност : Замената на врвот на Колетот се вклопува за WP 17 Ве молиме контактирајте со нас навреме, ние ќе ви дадеме поврат или преиспитување. Големина : Големината на затрупата е 1/8inch/3.2mm; Ве молиме, обрнете внимание на тоа дали големината на производот одговара на вашиот уред пред да поставите нарачка. Карактеристики : Додатоците за заварувањето на факелот имаат строг квалитет и голема сигурност за контрола на стандардите и издржување на тестовите. Компатибилност : Замената на врвот на Колетот се вклопува за WP 17 Ве молиме контактирајте со нас навреме, ние ќе ви дадеме поврат или преиспитување. Список на пакети : 10 парчиња X 10 N25 S Stubby Collet.

Детали

Избор на клиенти