GP мотор, 1/3 КС, 1.725 вртежи во минута, 208-230/460V
Свеж

GP мотор, 1/3 КС, 1.725 вртежи во минута, 208-230/460V

DEN 5093.92

Достапно.

Мотори. Производител : Дејтон. Земја на производство : Соединетите држави. Мотори. Производител : Дејтон. Земја на производство : Соединетите држави. Мотор со општа намена, три фаза, моторниот дизајн 3-фаза, 1/3 КС, таблата со имиња RPM 1,725, Број на брзина 1, напон 208-230/460 V AC, целосен оптоварен засилувачи 1.30-1,30/0,70, 48 рамка, Hz 60 , Фактор на моторна услуга 1, макс. Амбиентален темперамент. 40 степени Ц, Моторна термичка заштита Ниту, Ниту, должен циклус континуиран, инс. Класа Б, Дизајн на моторно куќиште тотално затворен што не е инвентилирана, ротација на моторната вратило CW/CCW, ригидна база на монтажа на моторот, положба за монтирање на моторот Целиот агол, инверторот оценет Да, Дизајн на моторна вратило рамна.

Детали

Избор на клиенти