DSFEOIGY PRONECTOR PRONECTOR PRONSECTATION OUTODOR Преносен преклопен екран 16: 9 84 100 120 инчи Дома на отворено KTV Office 3D HD PRECEVERCION SCREE
Свеж

DSFEOIGY PRONECTOR PRONECTOR PRONSECTATION OUTODOR Преносен преклопен екран 16: 9 84 100 120 инчи Дома на отворено KTV Office

DEN 10099.36

Достапно.

16 : 9 формат, обезбедувајќи слики со висока резолуција со добар ефект на проекција. Со двојна основа, висока стабилност. Со 4 дрвени влогови, вметнати во тревникот за подобрување на стабилноста. Подлабокиот пластичен спој може совршено да се вметне во алуминиумската шипка цврсто за да се избегне олабавување. Доаѓа со торба за складирање за лесно носење и може да се постави на багажникот на автомобилот. Може да се користи во затворено и на отворено, како што се кампување, филмови во задниот двор, домашни театри, итн. 16 : 9 формат, обезбедување на слики со висока резолуција со добар ефект на проекција. Со двојна основа, висока стабилност. Со 4 дрвени влогови, вметнати во тревникот за подобрување на стабилноста. Подлабокиот пластичен спој може совршено да се вметне во алуминиумската шипка цврсто за да се избегне олабавување. Доаѓа со торба за складирање за лесно носење и може да се постави на багажникот на автомобилот. Може да се користи во затворено и на отворено, како што се кампување, филмови во задниот двор, домашни театри, итн. Функција : 16 : 9 формат, обезбедување на слики со висока резолуција со добар ефект на проекција. Со двојна база, висока стабилност. Со 4 дрвени влогови, вметнати во тревникот за подобрување на стабилноста. Подлабокиот пластичен зглоб може совршено да се вметне во алуминиумската шипка цврсто за да се избегне олабавување. Доаѓа со торба за складирање за лесно носење и може да се постави на багажникот на автомобилот. Може да се користи во затворено и на отворено, како што се кампување, филмови во задниот двор, домашни театри, итн. 9 Усогласување : Список на нови пакети : 1 * Екран на проектор : Снимање на светлина и различни дисплеи може да предизвикаат боја на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа. Грешката дозволена за мерење е +/- 1-3 cm.note : Снимање на светлина и различни дисплеи може да предизвикаат боја на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа. Грешката дозволена мерка е +/- 1-3 см.

Детали

Избор на клиенти