Модул за реле за фотокуплер Phonme 5V1 со модул за излез на реле за OptoCoupler 1PCS Електронски додатоци
Свеж

Модул за реле за фотокуплер Phonme 5V1 со модул за излез на реле за OptoCoupler 1PCS Електронски додатоци

DEN 1014.40

Достапно.

Phonme100% сосема нов, високо квалитетен 1-насочен реле модул со фотоелектрична изолација Модулот може да предизвика високи или ниски со поставување на скокач со моќност и релејно дејство, светло Работен напон на овој модул е ​​5 Vthis модул користи оригинален квалитет на реле за квалитет, нормално, отворен интерфејс максимален товар : AC 250 V/ 10 A, DC 30 V/ 10 AMODULE Интерфејс : DC+ : Позитивно напојување DC- : Негативно напојување во : Контролен терминал, струјата на погонот треба да биде поголема од 4macom : контрола на враќањето на земјата.

Детали

Избор на клиенти