Брод Сега Снабдување SNFCSC862 Згрчена Пена Сетови, 8 x 6 x 2,, 6 Ширина, 2 Висина, 8 Должина, Јаглен
Свеж

Брод Сега Снабдување SNFCSC862 Згрчена Пена Сетови, 8 x 6 x 2,, 6 Ширина, 2 Висина, 8 Должина, Јаглен

DEN 2913.44

Достапно.

Прилагодено исечете ја оваа згрчена пена до големината што ви треба. Мека и амортизирачка полиуретанска пена е многу мала тежина. Пената од гајба за јајца обезбедува амортизирање со професионален изглед, што е одлично за испораки на баласт. Вкупната поставена висина е 2", а основата е 3/4". Комплетите се два листови испреплетена пена. 8" х 6" х 2 " јаглен згрчена пена поставува. Прилагодено исечете ја оваа згрчена пена до големината што ви треба. Мека и амортизирачка полиуретанска пена е многу мала тежина. Пената од гајба за јајца обезбедува амортизирање со професионален изглед, што е одлично за испораки на баласт. Вкупната поставена висина е 2", а основата е 3/4". комплетите се два листови испреплетена пена.

Детали

Избор на клиенти