А5 Врзивно Средство А5 Врзивно Средство 2 Поставува пластични јазичиња разделувачи за Врзива индексни јазичиња разделувачи индексни јазичиња за Врзива Индекси На ?
Свеж

А5 Врзивно Средство А5 Врзивно Средство 2 Поставува пластични јазичиња разделувачи за Врзива индексни јазичиња разделувачи индексни

DEN 1.67

Достапно.

ПЛАСТИЧНИ РАЗДЕЛУВАЧИ НА ПАПКИ нашите разделувачи на врзива се лесни за управување, што го олеснува учењето и работата. 6 ДУПКА РАЗДЕЛУВАЧИ дизајнот е лесен за привлекување внимание за брзо повикување и прелистување, заштедувајќи време. РАЗДЕЛУВАЧИ НА ТЕТРАТКИ со ЈАЗИЧИЊА Нашите разделувачи помагаат да се одделат вашите документи и да се организира вашето врзивно средство во исто време. РАЗДЕЛУВАЧИ за ВРЗИВА Одлично За индексирање, означување и референцирање во тетратки, датотеки, книги, планери и многу повеќе. РАЗДЕЛУВАЧИ НА СТРАНИЦИ со ЈАЗИЧИЊА Јасно одделете го вашиот документ и вашата тетратка за да ви помогнат брзо да најдете класифицирана содржина. Пакет Листа 2 х сетови На Бележник Страници Карактеристики-тие се направени од издржливи материјали, така што можете безбедно да ги користите . - Нашите разделувачи на врзива се лесни за управување, што го олеснува учењето и работата. - Јасно одделете го вашиот документ и вашата тетратка за да ви помогнат брзо да најдете класифицирана содржина. - Дизајнот на производот прави луѓето да се чувствуваат опуштено и среќно. - Одлично за индексирање, означување и упатување во тетратки, датотеки, книги, планери и многу повеќе. - Материјал : Опис На Пластични Производи ова е 2 комплети разделувачи на врзива, кои се произведени со врвен пластичен материјал, доволно издржлив и практичен за употреба. Различните модели ги прават овие етикети поисклучителни и поубави. Овие разделувачи ви дозволуваат организација на вашиот тврдокорен животен планер или тетратка.

Детали

Избор на клиенти