Прекинувач Ezzon LW26-20 1/2/3/4/5 Прекинувач за враќање на спојниците 20A разноврсен прекинувач за промена на преносот 440V 20A прекинувач за прекин 1-0-2
Свеж

Прекинувач Ezzon LW26-20 1/2/3/4/5 Прекинувач за враќање на спојниците 20A разноврсен прекинувач за промена на преносот 440V

DEN 2.00

Достапно.

Вклучување на типот на акција. UI AC 440 V. Ith 20a. UE AC 440 V/240 V. Број на терминал 4. Завршување на типот на акција. UI AC 440 V. Ith 20a. UE AC 440 V/240 V. Терминален број 4. Тип на акција LATCHINGII AC 440 VITH 20 AUE AC 440 V/240 VTERMINAL БРОЈ 4 FIT Дебелина на таблата 6мм/0.24 "Средба за завртки : 4мм/5/32" Пич : 36мм/1,4 "(Центар за дупки до центар за дупка) Дијаметар на телото 4,5мм /11/64 "Севкупна големина 50 x 50 x 65mm/2" x 2 "x 2,6" (L*W*H) Надворешен материјал нето тежина 70 Gpackage Content Lw26 Series Sifcer и LW40 Series Cam Switch и прекинувачот за исклучување на сериите LW30 може да се користи за осветлување equipments,heating equipments and motors.Their ON-OFF ability can ensure the work reliability at frequently making and breaking.When with padlock handle or keylock handle,they can be used as maintenance switch.The padlock handle or keylock handle can ensure personnel safety, Позицијата за отворање ќе биде јасна и не може да се ресетира автоматски.1 x Промена на прекинувачот Инсталиран пар.

Детали

Избор на клиенти