Wearwell 494. 12x2x40bl Плочка-Врвот Изберете Мат, 40 'Должина x 2 ' Ширина x 1/2 Дебела, Сина
Свеж

Wearwell 494. 12x2x40bl Плочка-Врвот Изберете Мат, 40 'Должина x 2 ' Ширина x 1/2 Дебела, Сина

DEN 2.67

Достапно.

"Подобра" сунѓерска основа. Достапно во дебелина од 1/2" (13 мм). Температурен опсег : 0 до 110 F. Плочка-Врвот Изберете е еден чекор надолу од нашата премија, но сепак нуди еквивалентна мермерна мат против замор во индустријата. Мермерната горна површина е хемиски отпорен, издржлив ПВЦ кој е лесно текстуриран за лесно чистење. За борба против замор, Плочка-Врвот Изберете карактеристики солидна, стабилна база на перформанси. Ова е на исто ниво со многу конкурентни еквиваленти, но со брендот Wearwell за да се обезбеди врвен квалитет.

Детали

Избор на клиенти