Флукс Јадро Заварувач, Рачни, 120VAC
Свеж

Флукс Јадро Заварувач, Рачни, 120VAC

DEN 2.33

Достапно.

Здравје И Безбедност При Работа. Земја На Манифестатор : Мексико. Производител : Линколн Електрик. Здравје И Безбедност При Работа. Земја На Манифестатор : Мексико. Производител : Линколн Електрик. Флукс Јадро Заварувач, Лесно Јадро 125, Заварување Процеси Флукс Јадро Само, Влезен Напон 120 VAC, Заварен Материјал Благ Челик, Благ Челик - Дебелина На Материјалот 20 ga. до 5/16 Во., Преносливост Рачен Пренослив, 1 Фаза, Номинален Излез 90А @ 19 VDC, Работен Циклус 20 Проценти, 60 Hz, 20 Влезни Засилувачи, Излезен Опсег од 30 ДО 125 A DC, Големина На Жица 0,025 Инчи. до 0.030 Во., Флукс 0.030 Во. до 0.035 Во., Вкупната Висина 13-3/4 Во., Вкупната Ширина 10-1/8 Во., Вкупната Длабочина 17-7/8 Во.

Детали

Избор на клиенти