Џенси Слегер Од Фејн-ИД Го Изостри Прстенестиот Секач Со Облога Од Тик - 3/4 Стебло, 1 Длабочина на Сечење, Дијаметар од 13мм-63134129101
Свеж

Џенси Слегер Од Фејн-ИД Го Изостри Прстенестиот Секач Со Облога Од Тик - 3/4 Стебло, 1 Длабочина на Сечење, Дијаметар од 13мм-63134129101

DEN 919.68

Достапно.

Професионално Одделение-прстенестиот секач на Феин има подобрена геометрија на сечење, висококвалитетен челик и изработка за да се осигура дека тоа ќе ги надмине и ќе трае подолго од стандардните секачи. Извонредни Перформанси-Овие секачи во стилот на ЛИЧНА КАРТА се погодни за алуминиум и други обоени метали и удобни при дупчење низ повеќе слоеви. Карактеристики-тој е обложен со Тик за долг работен век. Исто така, обезбедува долг век на траење во структурните челични апликации. Подобрување на домот-има дизајн без центар што создава низ дупки со сечење само на периферијата на дупката. Погоден е за апликации за општа намена и може да дупчи дупки 3 пати побрзо од вежбите за извртување, да вежба уникатни и закривени површини. Произведено Во САД - Благодарение на произведено во американското производство Во Девенпорт, ИА. Секачите за голтки се препознаваат по името на брендот што вели квалитет.

Детали

Избор на клиенти