Хексадецимален Допрете Болт 18-8 Нерѓосувачки Челик-3/8-16 х 1-1/4 Количина-25
Свеж

Хексадецимален Допрете Болт 18-8 Нерѓосувачки Челик-3/8-16 х 1-1/4 Количина-25

DEN 1.33

Достапно.

Завртките за хексадецимална чешма се исто така познати како завртки за допир и се користат во апликации каде што стеблото е целосно навојно на долната страна на главата на шестоаголникот. Завртките за хексадецимална чешма имаат помала јачина од завртката за шестоаголна капа поради целосната нишка. Завртките за допир се исто така како машински завртки со преголема големина со поголеми шестоаголни глави за јачина. Ова спречува навртки, завртки или завртки да се влечат низ основниот материјал. 18-8 завртки за чешма од нерѓосувачки челик нудат заштита од временски услови и корозивни средини. Завртките за хексадецимална чешма се исто така познати како завртки за допир и се користат во апликации каде што стеблото е целосно навојно на долната страна на главата на шестоаголникот. Завртките за хексадецимална чешма имаат помала јачина од завртката за шестоаголна капа поради целосната нишка. Завртките за допир се исто така како машински завртки со преголема големина со поголеми шестоаголни глави за јачина. Ова спречува навртки, завртки или завртки да се влечат низ основниот материјал. 18-8 завртки за чешма од нерѓосувачки челик нудат заштита од временски услови и корозивни средини. Хексадецимален Допрете Болт 18-8 Нерѓосувачки Челик-3/8"-16 х 1-1/4" Количина-25.

Детали

Избор на клиенти