Подмачкување 05-057 Вртливата Фитинг Со Спојка, 360 Степени.
Свеж

Подмачкување 05-057 Вртливата Фитинг Со Спојка, 360 Степени.

DEN 191.20

Достапно.

Препорачаниот работен притисок е 4, 500 ПСИ. Само за рачно ракувани пиштоли за маснотии (не се вклучени). Се врти во целосен круг од 360° и се заклучува на место. Препорачаниот работен притисок е 4, 500 ПСИ. Само за рачно ракувани пиштоли за маснотии (не се вклучени). Се врти во целосен круг од 360° и се заклучува на место. Подмачкување 05-057 Вртливата Фитинг Со Спојка, 360 Степени. Се врти во целосен круг од 360° и се заклучува на место. Аголот од 45° дава лесен пристап до повеќето фитинзи за маснотии. Доаѓа со 05-028 стандардна спојка за маснотии и 1/8 " женски влез за продолжна цевка. Само за рачно ракувани пиштоли за маснотии. Препорачаниот работен притисок е 4, 500 ПСИ.

Детали

Избор на клиенти