Креативни Подароци Рачно Изработени Теракота Декоративни Цвет Тенџере/Урули/Урли
Свеж

Креативни Подароци Рачно Изработени Теракота Декоративни Цвет Тенџере/Урули/Урли

DEN 0.67

Достапно.

Мат Завршна Обработка : : Рачно Насликани : : цветни дизајн работа. Материјал : Теракота. Уникатен и Елегантен.Го прави облекувањето пошарено и стилско. Атрактивни Бои и Дизајни. Рачно Миење. Мат Завршна Обработка : : Рачно Насликани : : цветни дизајн работа. Материјал : Теракота. Уникатен и Елегантен.Го прави облекувањето пошарено и стилско. Атрактивни Бои и Дизајни. Рачно Миење. Овој Рачно Изработен украсен изложбен сад за цвеќе од Хндс На Одиша е идеален за вашиот дом. Овој изложбен дел е изработен од глина високо отпуштен за да добие (теракота материјал) силен и квалитетен излез и е рачно изработен од квалификувани занаетчии користејќи конвенционални техники. Рачно насликан и декоративен дизајн е рачно изработен со помош на мехнди конус исто така работел камен. Тоа е симбол на елеганција, креативност и сигурност, иновативна перспектива и карактеристични дизајни. Оваа изложба на теракота е отпорна на вода и затоа може да се користи за домашна градина или надворешна декоративна намена бојата и бојата не исчезнуваат.

Детали

Избор на клиенти