Американска Суперсторница На Големо Гадсден Жива Ѕвечарка Ние Луѓето 150д Најлон Поли 3х5 3' х5 ' Знаме Банер
Свеж

Американска Суперсторница На Големо Гадсден Жива Ѕвечарка Ние Луѓето 150д Најлон Поли 3х5 3' х5 ' Знаме Банер

DEN 124.32

Достапно.

100% Груб Текс Полиестер. Увезени. · 3' х5 ' (нога) (90 см х 150 см) Груб Текс 150д Најлонско Знаме. · Внатрешно/Надворешно Знаме. · Ув - блок заштитени. · 4 Редови на шиење на крајот на мувата за дополнителна издржливост. * Премиум заглавие комплетно со 2 громови за подигнување · Гадсден Жива Ѕвечарка Ние Луѓето 150d Најлон Поли 3x5 3'x5' Знаме Банер.

Детали

Избор на клиенти