1958 Topps Boston Red Sox Team го постави Бостон Ред Сокс GD+ Red Sox
Свеж

1958 Topps Boston Red Sox Team го постави Бостон Ред Сокс GD+ Red Sox

DEN 3680.00

Достапно.

Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Бостон Ред Сокс. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Тед Вилијамс, Френк Малзон и Jackеки Јенсен. Овој тим на Topps Boston Red Sox од 1958 година содржи 32 картички, во просек на добра+ 2,5 состојба. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Бостон Ред Сокс. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Тед Вилијамс, Френк Малзон и Jackеки Јенсен. Овој тим на Topps Boston Red Sox од 1958 година содржи 32 картички, во просек на добра+ 2,5 состојба. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1958 Topps Boston Red Sox Team Set Boston Red Sox (Set) GD+ Red Sox. Ова е тим на Topps Boston Red Sox од 1958 година „Следниве картички се испуштени, со цел да се задржат трошоците на сетот разумни : „ #485 Ол -стар Вилијамс и #321 Слагерс Врховен - Тед Вилијамс / Тед Клушевевски картички Рангирана според Вредноста : 1958 Топс #1 Тед Вилијамс : 2 - Добар 1958 Топс #481 - Френк Малзон Ол -стар : 3 - VG 1958 Топс #489 - Jackеки Јенсен Ол -стар : 2 - Добар 1958 Топпс #130 Jackеки Јенсен : 3 - VG 1958 Topps #280 Jimmy Piersall : 2 - Good 1958 Topps #29 TED Lepcio : 3 - VG 1958 Topps #18 Frank Sullivan : 3 - VG 1958 Topps #361 Mike Fornieles : 2 - Good 1958 Topps #148 Billy Consolo : 2 : 2 - Добри 1958 Топпс #371 Марти Кеуф : 2 - Добар 1958 Топс #344 Боб Портерфилд : 3 - VG 1958 Топпи #312 Службеник на тимот на Red Sox : 1 - Лош сет дефект по одделение : Број на картички во сет 32 просечна оценка - пондерирана од пондерирана од Вредност 2.14 - Добра просечна оценка - Неискрена 2,25 - GD+ Одделение за дефект 3 - VG 9 2 - Добри 22 1 - сиромашните картички на Дин нуди 100% гаранција за задоволство од пари за сите набавки. Само контактирајте не во рок од десет дена од датумот на купување и ние ќе ви ги вратиме парите или, кога е можно, ќе ги замениме картичките. СН : Тим #5948589.

Детали

Избор на клиенти