Паметна домашна монтажа со низок профил пожар 10 комплет за конверзија - бело
Свеж

Паметна домашна монтажа со низок профил пожар 10 комплет за конверзија - бело

DEN 2.00

Достапно.

Обем, моќност и предната камера се достапни. Мали несовршености се можни (повеќето не се видливи за голо око). Погледнете слики за примери за монтирање. Аудио надвор и звучниците се затворени. Mountидното монтирање е 3Д печатено со PETG термопластична. Мали несовршености се можни (повеќето не се видливи за голо око). Може да се монтира на единечна кутија за банда (не е вклучена) или електрична кутија со вдлабнатина на Arlington DVFR1 W-1 (не е вклучена) или директно на wallид. Погледнете слики за примери за монтирање. Аудио надвор и звучниците се затворени. Mountидното монтирање е 3Д печатено со PETG термопластична. Енергетскиот кабел е машко USB-A до 90 степени USB-C машки (20мм долг x 6mm широк x 0,9мм дебел). Обемот, моќноста и предната камера се достапни. Вклучува рамка за монтирање на wallидови од 2 парчиња, специјализиран USB тенок кабел за напојување и сет на завртки / прицврстувачи на wallидот. Енергетскиот кабел е машко USB-A до 90 степени USB-C машки (20мм долг x 6mm широк x 0,9мм дебел> важна белешка : рамка е 3Д печатена. Погледнете слики за компатибилност и барања за моќност. Важна белешка : Рамката е 3Д печатена. Погледнете слики за монтирање на примери, монтирањето на wallидот е 3Д печатено со PETG термопластична. Обемот, моќноста и предната камера се достапни. Може да се монтира на единечна кутија за банда (не е вклучена) или електрична кутија со вдлабнатина на Arlington DVFR1 W-1 (не е вклучена) или директно на wallид. Погледнете слики за компатибилност и барања за моќност. Аудио надвор и звучниците се затворени. Важна белешка : Рамката е 3Д печатена.Комплет за монтирање на таблети со низок профил за да го претворите Fire 10 (одговара на најновиот модел со камера од долгата страна) во постојан контролен панел за автоматизација на домот. Комплет за монтирање на таблети со низок профил за да го претворите Fire 10 (одговара на најновиот модел со камера од долгата страна) во постојан контролен панел за автоматизација на домот.

Детали

Избор на клиенти