Комплети за големи дрвени кутии Бејкер Рос - пакет од 2, дрвени занаети за правење и украсување, креативни активности за деца
Свеж

Комплети за големи дрвени кутии Бејкер Рос - пакет од 2, дрвени занаети за правење и украсување, креативни активности за деца

DEN 1.33

Достапно.

Занаети со повеќе употреба : Овој занаетчиски пакет е совршен за креативни умови да започнат и да персонализираат проект. Пополнете со третмани или подароци! Едноставно ставете ги дрвените парчиња заедно, а потоа украсете. Идеално за училишта, занаетчиски групи, домашни активности и многу повеќе. Дрвени кутии мерат 19 x 10 x 13,5 см (7,4 x 3,9 x 5,3 инчи). Секој комплет вклучува дрвени парчиња за само-склопување.Дрво занаети за деца : Овие празни дрвени кутии се одличен лукав начин за истражување на нова активност. Потоа, уживајте во персонализирање на овие дрвени украси со нашите пенкала Деко, акрилни бои, сјај и стапчиња (продадени одделно). Направено од 3мм дебела иверица. Направете свои : Лесно за склопување, едноставно ставете ги дрвените парчиња. Одлично за складирање на чувари или за пополнување со третмани или подароци. Направено од експерти : Бејкер Рос дизајнира и обезбедува материјали и занаетчиски материјали, и играчки на училиштата, групите и родителите повеќе од 40 години. Потоа, уживајте во персонализирање на овие дрвени украси со нашите пенкала Деко, акрилни бои, сјај и стапчиња (продадени одделно). Вклучено во пакетот : 2 големи комплети од дрвени кутии во правење и украсување. Дрвени кутии мерат 19 x 10 x 13,5 см (7,4 x 3,9 x 5,3 инчи). Направете свои : Лесно за склопување, едноставно ставете ги дрвените парчиња. Занаети со повеќе употреба : Овој занаетчиски пакет е совршен за креативни умови да започнат и да персонализираат проект. Големина од 19см x 10см x 13,5 см. Идеално за училишта, занаетчиски групи, домашни активности и многу повеќе. Охрабрете ги децата да се вклучат и да украсуваат свои кутии и да создадат свои украси за да ги прикажат и чуваат работите. Дрво занаети за деца : Овие празни дрвени кутии се одличен лукав начин за истражување на нова активност. Направено од 3мм дебела иверица. Охрабрете ги децата да се вклучат и да украсуваат свои кутии и да создадат свои украси за да ги прикажат и чуваат работите. Направено од експерти : Бејкер Рос дизајнира и обезбедува материјали и занаетчиски материјали, и играчки на училиштата, групите и родителите повеќе од 40 години. Одлично за складирање на чувари или за пополнување со третмани или подароци. Сите производи се во согласност со општите регулативи за безбедност на производот и препораката на државната возраст кога е применливо.

Детали

Избор на клиенти