Под дрес на Golazo 3.0 на Armour Boys
Свеж

Под дрес на Golazo 3.0 на Armour Boys

DEN 2.00

Достапно.

100% полиестер. Увезени. Повлечете го затворањето. Машинско миење. УА технолошка ткаенина е брзо сушење, ултра-мека и има поприродно чувство. Под мисијата на Оклоп е да ги направиме сите спортисти подобри преку страст, дизајн и немилосрдна потрага по иновации. Каде започнавме? Се започна со идеја да се изгради супериорна маица. Технологијата зад разновидниот асортиман на производи на оклоп за мажи, жени и млади е комплексна, но програмата за искористување на придобивките е едноставна : носете топлина кога е топло, ладно време кога е ладно, и се зафаќа меѓу крајности. УА технолошката ткаенина е брзо сушење, ултра-мека и има поприродно чувство. Мисијата на Оклоп е да ги направи сите спортисти подобри преку страст, дизајн и немилосрдна потрага по иновации. Каде започнавме? Се започна со идеја да се изгради супериорна маица. Технологијата зад разновидниот асортиман на производи на оклоп за мажи, жени и млади е сложена, но програмата за искористување на придобивките е едноставна : носете топлина кога е топло, ладно време кога е ладно и асеангарски меѓу крајности.

Детали

Избор на клиенти