Sato WM8460041 Серија M84PRO Индустриски термички печатач, 609 dpi резолуција, 6 IPS брзина на печатење, интерфејс Етернет, DT/TT, 4.1 “
Свеж

Sato WM8460041 Серија M84PRO Индустриски термички печатач, 609 dpi резолуција, 6 IPS брзина на печатење, интерфејс Етернет,

DEN 1919.84

Достапно.

Тешка метална индустриска конструкција. Докажан солиден сигурен дизајн. Резолуција за печатење што може да се конфигурира на корисникот (203, 305 или 609 dpi). 18 MB меморија на одборот. Висока брзина и резолуција на печатење. Тешка метална индустриска конструкција. Докажан солиден сигурен дизајн. Резолуција за печатење што може да се конфигурира на корисникот (203, 305 или 609 dpi). 18 MB меморија на одборот. Висока брзина и резолуција на печатење. Солиден дизајн на серијалот Pro серија ги прави овие печатачи идеални за употреба на тешки работи во најострите околини. Металното куќиште обезбедува целосна заштита на механизмот за печатење и медиуми во која било апликација за критична мисија.

Детали

Избор на клиенти