Audio Audio MidRange Hendrople 4 x 6.5 2000Watts Voicebox® by Manace Audio® Red
Свеж

Audio Audio MidRange Hendrople 4 x 6.5 2000Watts Voicebox® by Manace Audio® Red

DEN 2.33

Достапно.

✔ Совршено решение : Нашите простории за Mid Range на Midrange беа дизајнирани да им овозможат на звучниците со висок SPL Midrange да се инсталираат буквално на кое било место, без високата цена на сопствена инсталација. Нашите дизајни овозможуваат инсталации во автомобили, џипови, комбиња, SUV, итн. Виртуелно каде и да можете безбедно и безбедно да ги монтирате. ✔ Нашиот квалитет : Овие куќишта се 100% MDF за да се обезбеди крајниот структурен интегритет и квалитетот на звукот - нема картонски делови што се користат во нашите простории за Midrange Midrange. ✔ Што е инсталирано : 4 - vs65rb midrange звучници (500 вати максимум/ 150 вати rms секоја) Тежина : 30 фунти. ✔ Совршено решение : Нашите простории за Mid Range на Midrange беа дизајнирани да им овозможат на звучниците со висок SPL Midrange да се инсталираат буквално на кое било место, без високата цена на сопствена инсталација. Нашите дизајни овозможуваат инсталации во автомобили, џипови, комбиња, SUV, итн. Виртуелно каде и да можете безбедно и безбедно да ги монтирате. ✔ Нашиот квалитет : Овие куќишта се 100% MDF за да се обезбеди крајниот структурен интегритет и квалитетот на звукот - нема картонски делови што се користат во нашите простории за Midrange Midrange. ✔ Што е инсталирано : 4 - vs65rb midrange звучници (500 вати максимум/ 150 вати rms секоја) Тежина : 30 фунти. Опсесите на Mid Range Midrange беа дизајнирани да им овозможат на звучниците со високи спли -средни мрежи да се инсталираат буквално на кое било место, без високата цена на сопствена инсталација. Нашите дизајни овозможуваат инсталации во автомобили, џипови, комбиња, SUV, итн. Виртуелно каде и да можете безбедно и безбедно да ги монтирате. Нека вашата имагинација е ваш водич!.

Детали

Избор на клиенти