Сервис за гуми Интернационал NG-6 6CFM генератор на азот
Свеж

Сервис за гуми Интернационал NG-6 6CFM генератор на азот

DEN 1163.20

Достапно.

Азотот ги намали неуспесите во гумите дури 80% и им дава на камионџиите четири или повеќе преработени животи. Азотот ги намали неуспесите во гумите дури 80% и им дава на камионџиите четири или повеќе преработени животи. Системот за инфлација на азот NG-6 е идеален за продавници. Овој генератор на азот од 6 CFM користи мембрана со највисок квалитет и е стандарден со резервоарот за складирање на азот од 60 галон. Секој систем користи мембрани со највисок квалитет. Поголеми резервоари се достапни во 120 галон и 240 галон капацитети. Која технички ја прави азотната инфлација толку корисна? Обичните надуени гуми на воздухот постепено губат притисок до 4 пати поголема од стапката на азот. Молекулите на азот се многу потешки од воздухот што ги одржува вашите гуми правилно надуени 400% подобро. Азот обезбедува побезбедни услови за возење и подолги гуми заради намалената миграција. Обичниот воздух содржи влага, а понекогаш дури и маслото што придонесува за раб на тркалото 'рѓа и оксидација на гума за јадење. Азот нема влага или масло, така што нема корозија на венчиња, интер-поставување, појас или уреди за набудување на притисок на воздухот.

Детали

Избор на клиенти