Гласовен калем на Патикил Вофер 1.56x0,59 инчи 2 слоеви на звучникот на бакарна жица гласовен калем за поправка на звучникот
Свеж

Гласовен калем на Патикил Вофер 1.56x0,59 инчи 2 слоеви на звучникот на бакарна жица гласовен калем за поправка на звучникот

DEN 0.67

Достапно.

Гласовен калем (кој се состои од поранешен, и ликвидација) е калем на жица прикачена на врвот на конусот на звучникот. Предметот ја обезбедува мотивната сила на конусот со реакција на магнетно поле на струјата што минува низ неа. Гласовниот калем во Вофер, ние нудиме овде, се во големина на : Висина на бакарна жица : 15мм/0,59 инчи; Вкупна големина : 39,5x40mm/1.56x1,57 инчи (d*H); калем материјал : 2 слоја околу бакарна жица. Гласниот калем во Вофер се користи и за линеарни мотори на говорни калеми, кои произведуваат поголема сила и се движат подолго растојание, но работат на истиот принцип. Отстранете ја старата калем и инсталирајте ја новата. Целата големина погоре се мери со рачен, дозволете грешка +/- 0,1 инчи. Гласовен калем (кој се состои од поранешен, и ликвидација) е калем на жица прикачена на врвот на конусот на звучникот. Предметот ја обезбедува мотивната сила на конусот со реакција на магнетно поле на струјата што минува низ неа. Гласовниот калем во Вофер, ние нудиме овде, се во големина на : Висина на бакарна жица : 15мм/0,59 инчи; Вкупна големина : 39,5x40mm/1.56x1,57 инчи (d*H); калем материјал : 2 слоја околу бакарна жица. Гласниот калем во Вофер се користи и за линеарни мотори на говорни калеми, кои произведуваат поголема сила и се движат подолго растојание, но работат на истиот принцип. Отстранете ја старата калем и инсталирајте ја новата. Целата големина погоре се мери со рачен, дозволете грешка +/- 0,1 инчи. Што е ова? Гласовен калем (кој се состои од поранешна и ликвидација) е калем на жица прикачена на врвот на конусот на звучникот. Предметот ја обезбедува мотивната сила на конусот со реакција на магнетно поле на струјата што минува низ неа. Што ќе добијам? Војкер Гласовен калем, ние ги нудиме овде, се во големина на : Висина на бакарна жица : 15мм/0,59 инхтотална Големина : 39,5x40mm/1.56x1.57 инчи (d*h) Калем материјал : 2 слоја тркалезна бакарна жица Пакетот на : 1 пакет x гласовен коили , кои произведуваат поголема сила и преместувајте подолго растојание, но работете на истиот принцип. Како да го користите? Отстранете ја старата калем и инсталирајте го новиот One What треба да го забележам? Целата големина погоре се мери со прирачник, ве молиме дозволете +/- 0,1 Грешка во инч.

Детали

Избор на клиенти