W10383615 Термистор за фрижидер со клип се вклопува за фрижидер во вител го заменува WPW10383615VP 2118226 PS11753994 AP6020675 2PACK
Свеж

W10383615 Термистор за фрижидер со клип се вклопува за фрижидер во вител го заменува WPW10383615VP 2118226 PS11753994 AP6020675

DEN 3.33

Достапно.

Замена : WPW10383615 Термистор за ладилник може директно да го замени AP6020675, W10383615, WPW10383615, WPW10383615 VP, 2118226, PS1175399, EAP1175394. Fit for May-tag : M9 BXXGMYM00,MZF34 X16 DW00,M1 BXXGMYB00,M1 BXXGMYM00 , M1bxxlzyb00, M1 Bxxlzym00, M1bxxlzyw00, M9 BXXGMYB00, M9 BXXGMYW00, M9 RXDGFYB10, M9 RXDGFYM10, M9 RXDGFYM11, M9 RXDGFYW10, M9 RXDGFY111111 5 DRH00, MFB2055 DRM00 итн. Направено од висококвалитетни материјали, заменлива, долгорочна употреба, висока ефикасност. Конечно, ставете ги сите корпи за плескавици назад во фрижидер. Fit for Kitchen-Aid : KFFS20 EYBL00,KFFS20 EYBL01,KFFS20 EYBL02,KFFS20 EYBL04,KFFS20 EYMS00,KFFS20 EYMS01,KFFS20 EYMS02,KFFS20 EYMS04,KFFS20 EYWH00, KFFS20 EYWH01,KFFS20 EYWH02,KFFS20 EYWH04,KRFF300 EBL00,KRFF300 ESS00,KRFF300 ESS01 etc. Поправете го проблемот : Поправете го проблемот со мрзнување во фрижидер, како што се : Дел од фрижидерот е премногу топол, премногу ладен, положбата на делот за замрзнување е премногу топла, премногу ладна, а не одмрзнување и проблемот предизвикан од долгиот -Порабна работа на фрижидерот е предолго. Компатибилен модел : Fit For Whirlpool : 5 VWT51 SFYF00,5 VWT51 SFYW00,5 VWT59 SFYF00,5 VWT59 SFYW00,5 VWT71 REYF00,5 WT511 SFEG00,5 WT511 SFEW00,5 WT519 SFEG00,5 WT519 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFBEG00, MFBT519 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFB2019 SFEW00, MFBEG00, MFBT519 SFER , WRF560 SEYB00, WRF560 SEYB01, WRF560 SEYB02, WRF560 SEYB04, WRF560 SEYB05 ECT. Извадете ги сите партиции во фрижидер, одвртете ги завртките со шрафцигер Филипс и соблечете го фиксниот капак 3 . Компатибилен модел : Термисторот е компатибилен со Вител, Мај-таг, Амана, Кујна-помош и други фрижидери. Поправете го проблемот : Поправете го проблемот со мрзнување во фрижидер, како што се : Дел од фрижидерот е премногу топол, премногу ладен, положбата на делот за замрзнување е премногу топла, премногу ладна, а не одмрзнување и проблемот предизвикан од долгиот -Порабна работа на фрижидерот е предолго. Исклучете ја моќноста 2. Замена : WPW10383615 Термистор за ладилник може директно да го замени AP6020675, W10383615, WPW10383615, WPW10383615 VP, 2118226, PS1175399, EAP1175394. Инсталирајте го новиот термистор преку конекторот за жица, а потоа ставете го склопот во цевката за испарувач 5. Поврзете ја жицата на земјата, ставете ги сите капаци на место, а потоа поставете го Опфаќа и затегнете ги завртките 6. Функција : Термисторот на фрижидерот се нарекува и сензор за температура, може да ја почувствува температурата во фрижидерот и да ја пренесе температурата во електронски контролираната позиција. Функција : Термисторот на фрижидерот се нарекува и сензор за температура, може да ја почувствува температурата во фрижидерот и да ја пренесе температурата во електронски контролираната позиција.

Детали

Избор на клиенти