Прекинувач за притисок на воздухот 120-150 PSI Прекинувач за притисок 1/8 -27 NPT DC 24V 12V прекинувач за притисок на притисок Прекинувач на компресорот за притисок 120psi прекину
Свеж

Прекинувач за притисок на воздухот 120-150 PSI Прекинувач за притисок 1/8 -27 NPT DC 24V 12V прекинувач за притисок на притисок

DEN 158.40

Достапно.

1/8-27 NPT Машка нишка : Лесна врска со резервоарот за воздух/воз/воздушен рог, прекинувач за притисок на возење на воздухот. Вклучете го прекинувачот за притисок на воздухот, вклучете го притисокот под 120psi, исклучете го достигнете 150psi. Прекинувач за притисок на DC : прекинувач за притисок од 24 V, прекинувач за притисок од 12 V, AC 110 V 120 V 240 V прекинувач за притисок на воздухот. Разновиден употреба на прекинувач за притисок на воздухот : како на пример за компресор на воздухот, прекинувач за притисок на рог / воз / резервоарот. Lifeивот на услугата : 100000 циклуси, долг работен век, испратете е -пошта до продавачот доколку има проблем. 1/8-27 NPT Машка нишка : Лесна врска со резервоарот за воздух/воз/воздушен рог, прекинувач за притисок на возење на воздухот. Вклучете го прекинувачот за притисок на воздухот, вклучете го притисокот под 120psi, исклучете го достигнете 150psi. Прекинувач за притисок на DC : прекинувач за притисок од 24 V, прекинувач за притисок од 12 V, AC 110 V 120 V 240 V прекинувач за притисок на воздухот. Разновиден употреба на прекинувач за притисок на воздухот : како на пример за компресор на воздухот, прекинувач за притисок на рог / воз / резервоарот. Lifeивот на услугата : 100000 циклуси, долг работен век, испратете е -пошта до продавачот доколку има проблем. 1/8-27 NPT 120 PSI ON/150 PSI OFF, Мултифункционален : Прекинувач за притисок на рог, прекинувач за притисок на резервоарот, прекинувач за притисок на системите за суспензија итн.

Детали

Избор на клиенти