Ankang 12mm Водоотпорен оксидиран прекинувач со црни метални копчиња со LED ламба моментално вклучување на компјутерски прекинувач за напојување 3V 5V 6V 12V 24V 220V
Свеж

Ankang 12mm Водоотпорен оксидиран прекинувач со црни метални копчиња со LED ламба моментално вклучување на компјутерски прекинувач

DEN 2.67

Достапно.

Карактеристики : Само-заклучување/заклучување на само-ресетирање/моментално. Боја : жолта/бела. Материјал : бакар. Тип на прекинувач : Прекинувач за копче за притискање. Карактеристики : Само-заклучување/заклучување на само-ресетирање/моментално. Боја : жолта/бела. Материјал : бакар. Тип на прекинувач : Прекинувач за копче за притискање.

Детали

Избор на клиенти