Us Forge 1153 Крајната кружна четка за шива 1/4-инчен шанк, 3-инчен од 0,014
Свеж

Us Forge 1153 Крајната кружна четка за шива 1/4-инчен шанк, 3-инчен од 0,014

DEN 64.80

Достапно.

Високиот рејтинг на RPM на нашите четки за крај обезбедува безбедна употреба со модерни, брзи брзи, преносни алатки. Сите четки имаат 1/4-инчен Шанк. Одлично за чистење тешко за да добиете области. Користете за грубост, декорирање, чистење на прелетување, отстранување на 'рѓа и боја. Високиот рејтинг на RPM на нашите четки за крај обезбедува безбедна употреба со модерни, брзи брзи, преносни алатки. Сите четки имаат 1/4-инчен Шанк. Одлично за чистење тешко за да добиете области. Користете за грубост, декорирање, чистење на прелетување, отстранување на 'рѓа и боја. Од производителот, кружната запалена четка со висок рејтинг на RMP обезбедува безбедна употреба со модерни, брзи брзи, преносни алатки. Сите четки имаат 1/4-инчен Шанк. Користете за грубост, декорирање, чистење пред заварување, отстранување на 'рѓа и боја.

Детали

Избор на клиенти