AC-AC единечна штафета со цврста состојба на цврста состојба MGR-1 A4860 Mager mgr
Свеж

AC-AC единечна штафета со цврста состојба на цврста состојба MGR-1 A4860 Mager mgr

DEN 1265.60

Достапно.

Електромеханички релеи. Електромеханички релеи. Напон на електромеханички релеи (излезен напон) : 24 V-480 Vac Control напон (влезен напон) : 70-280 Vac Product Големина : 57.4 L*44.8 W*28 Hin Stallationize : 48mm (оддалеченост од центарот).

Детали

Избор на клиенти