Cybgene Soccer Shin чувари за деца Возрасни фудбалски опрема за момчиња млади млади Заштитна опрема Прилагодливи ленти со заштитни ракави на глуждот
Свеж

Cybgene Soccer Shin чувари за деца Возрасни фудбалски опрема за момчиња млади млади Заштитна опрема Прилагодливи ленти со заштитни

DEN 287.84

Достапно.

Овозможува лесни заштитници на глуждот извонредно ја прошируваат обезбедената зона. Дупките за дишење ја прават оваа подлога за сјај поудобно, обезбедувајќи голема дишеност и проток на воздух за време на вашата активност. Гаранција за животен век без проблеми. Овозможува лесни заштитници на глуждот извонредно ја прошируваат обезбедената зона. Дупките за дишење ја прават оваа подлога за сјај поудобно, обезбедувајќи голема дишеност и проток на воздух за време на вашата активност. Гаранција за животен век без проблеми. Фудбалот е спорт за контакт. Шин чуварите ги штитат нашите ранливи сјајни шипки од изложеноста на справи, клоци и други удари. Нашите коски за сјај не се правилно изолирани од мускулите и ткивата. Без соодветна заштита во таа област, шансите за повреда драматично се зголемуваат.

Детали

Избор на клиенти