Fortinet Fortigate-140D 1 година услуга за филтрирање на веб-филтрирање FORTIGUARD FC-10-00141-112-02-12
Свеж

Fortinet Fortigate-140D 1 година услуга за филтрирање на веб-филтрирање FORTIGUARD FC-10-00141-112-02-12

DEN 0.67

Достапно.

Дел на производителот : FC-10-00141-112-02-12. 1 година услуга за филтрирање на веб. Нова/лиценца за обновување за Fortigate-140 D. Договорот за лиценца се доставува преку е-пошта во рок од 1-2 работни дена. Фортинет дизајнирана поддршка и претплати да бидат континуирани. Кога клиентот не се обновува до датумот на истекување, тогаш се појавува застој во периодот на услугата. Преглед Оваа лиценца е за претплата за услуги за услуги за филтрирање 1 година за договор за Fortinet Fortigate-140 D Model Protect вашата организација со блокирање на пристапот до малициозни, хакирани или несоодветни веб-страници со филтрирање на веб-страници Fortiguard. Веб-филтрирањето е прва линија на одбрана против напади врз основа на веб. Злонамерни или хакирани веб -страници, примарен вектор за иницирање напади, активирање на преземања на малициозен софтвер, шпионски софтвер или ризична содржина.

Детали

Избор на клиенти