Cisco ISR 4221 Rack Mountable нов рутер ISR4221/K9
Свеж

Cisco ISR 4221 Rack Mountable нов рутер ISR4221/K9

DEN 0.33

Достапно.

Бренд : Циско. Број на дел : ISR4221/K9. Агрегат проток : 35 Mbps до 75 Mbps. Вкупно одборот WAN или LAN 10/100/1000 пристаништа : 2. пристаништа засновани на RJ-45 : 2. Бренд : Cisco. Број на дел : ISR4221/K9. Агрегат проток : 35 Mbps до 75 Mbps. Вкупно одборот WAN или LAN 10/100/1000 пристаништа : 2. Порти засновани на RJ-45 : 2. Cisco 4221 Интегрираниот рутер за услуги е дизајн за испорака на напредни услуги до околината на малото претпријатие. Добива 35 Mbps размислување по дифолт. Со перформансите на плаќање-како-растат, можете да го зголемите капацитетот за испраќање на 75 Mbps со купување на лиценци.

Детали

Избор на клиенти