Низа SPX2800 SSL VPN сервер за далечински пристап
Свеж

Низа SPX2800 SSL VPN сервер за далечински пристап

DEN 959.84

Достапно.

Array SPX2800 е моќно SSL VPN решение со изобилство на капацитет денес и вградена приспособливост за да се справи со идните потреби, лесно скалирање од 10 до 1200 истовремени корисници. Тоа е економичен избор за средна и големи бизниси, обезбедувајќи флексибилна, архитектура SSL VPN ширум претпријатие, која обезбедува безбедност и за далечинскиот пристап до интранет и екстранет и голем број на групи на корисници и апликации сите на една платформа.

Детали

Избор на клиенти