Акме Студија ГМ Хоризонтална Ролери Топката Пенкало Од Џин Мејер
Свеж

Акме Студија ГМ Хоризонтална Ролери Топката Пенкало Од Џин Мејер

DEN 0.33

Достапно.

Месинг барел. Рачно применета слика во боја. Метално-метална нишка. Удобна тежина и форма. Дизајниран од Џин Мејер. Опис на производот Инструментите За пишување Студио акме се добро дизајнирани со удобна тежина и форма. Пенкалата се конструираат со помош на метални буриња со рачно нанесени слики во боја - се користат најдобрите лакови. Квалитетното производство се демонстрира со навој од метал до метал. Гм хоризонтална стандард ролери пенкало е дизајниран Од Страна На Џин Мејер. Од Производителот Acme Studios Хоризонтална Стандард Ролери Топката Пенкало.

Детали

Избор на клиенти