Daiwa Saltist Star Drag со голема брзина на ролна со голема брзина
Свеж

Daiwa Saltist Star Drag со голема брзина на ролна со голема брзина

DEN 3.00

Достапно.

Максимален притисок на влечење од 17 до 25 фунти, добро прилагоден за плетенка. Изграден од машински алуминиум со анодизиран финиш за поголема отпорност на корозија. 4 лежишта со топка CRBB и лежиште на ролери. 6.4 : 1 сооднос на менувачот. Капацитет на линијата (lb. тест/дворови) -mono : 14/270, 20/150, J-Braid : 30/330, 40/260. Максимален притисок на влечење од 17 до 25 фунти, добро прилагоден за плетенка. Изграден од машински алуминиум со анодизиран финиш за поголема отпорност на корозија. 4 лежишта со топка CRBB и лежиште на ролери. 6.4 : 1 сооднос на менувачот. Капацитет на линијата (lb. тест/дворови) -mono : 14/270, 20/150, J-Braid : 30/330, 40/260. Конвенционалните ролни на влечење на Saltist Star се дизајнирани со најновите карактеристики на трендовите, силни, сепак компактни и лесни. 11-те ролни во серијалот ќе одржуваат класи на линиски класи од моно од 12 до 50 фунти и се доволно силни за големини на плетенка до 100-фунти. Системот за влечење може да примени дури 25-фунти на притисок на колибата. Конструиран од машински алуминиум, анодизиран за максимална отпорност на корозија, овие ролни се цврсти и издржливи, но сепак високи. Вистинскиот Freespool на овој систем на влечење на starвезди овозможува подолги касти под најразлични услови и неиндицираната исплата е идеално прилагодена за риболов во живо мамка. Соодносот од 6,4 до 1 брзина е доволно брз за да се замагли, но доволно моќно за да стави голема риба на палубата. Додека 5.1 : 1 ви дава поголема моќ за борба против поголема игра.

Детали

Избор на клиенти