Марк Валберг потпиша Планета на мајмуните Оберон простор „Екран што го користеше“ реквизит, COA, ДВД, UACC
Свеж

Марк Валберг потпиша Планета на мајмуните Оберон простор „Екран што го користеше“ реквизит, COA, ДВД, UACC

DEN 2.33

Достапно.

*2 Оригинални сертификати за автентичност гарантирани оригинални од страна на UACC регистриран дилер #228. *Акционата фигура на „Командантот Georgeорџ Тејлор“, ограничено издание, нане во кутијата. *ДВД на оригиналната верзија на „Пане на мајмуните“ во режија на Тим Бартон. *Оригинална автограмирана фотографија потпишана од Марк Валберг од филмот .. Се прикажува во голема научна рамка. *Оригинален филмски реквизит од вселенскиот брод „Оберон“, исто така поставен во рамките на науката со врежана плоча за опис. Од личната колекција на директорот на ДГА, Jackек М. Продава : Одлична колекција „Планета на мајмуните“ која вклучува оригинална автограмирана врамена фотографија потпишана од кандидатот за награда Академија Марк Валберг со врежана плакета, оригинално парче што се користи на екранот од „Обеконот“ од „Обеконот“ од „Обеконот“ од „Обеконот“ од „Обекон“ Сет на вселенски брод, запечатено ДВД на движечката слика, „Планета на мајмуните“ и колекционерскиот „командант Georgeорџ Тејлор“ ограничено издание од 1999 година (МИБ) од Хасбро .. Секако, ги добивате и двете оригинални сертификати за автентичност што ги гарантира автограмите и реквизитните оригинални за живот од страна на UACC регистрирани дилери. Автограмот и реквизитот не се репродукција .. тие се оригинални и загарантирани оригинални за живот. Ве молиме, поставете ги сите прашања пред да ги купите бидејќи целата продажба е конечна. Нашата рака направена, рачно изработена една од еден вид дисплеи може да не се врати, освен за кршење за да се заштити синџирот на притвор за сите наши купувачи. Сите набавки се целосно осигурани за да ги заштитат од загуба или оштетување.

Детали

Избор на клиенти