ПЕР4М Брз Удар, Црн
Свеж

ПЕР4М Брз Удар, Црн

DEN 1.67

Достапно.

Подобрете ја брзината на реакција и координацијата рака-око и развијте го времето, брзината на раката и точноста на движењето. Изградете брзина, агилност и издржливост. Ударната топка е мека, издржлива и дизајнирана за честа употреба. Брзата промена на заклучувањето на топката овозможува лесно прилагодување на висината на топката. Затегнатоста на кабелот може да се прилагоди за почетниците или напредните корисници. Подобрете ја брзината на реакција и координацијата рака-око и развијте го времето, брзината на раката и точноста на движењето. Изградете брзина, агилност и издржливост. Ударната топка е мека, издржлива и дизајнирана за честа употреба. Брзата промена на заклучувањето на топката овозможува лесно прилагодување на висината на топката. Затегнатоста на кабелот може да се прилагоди за почетниците или напредните корисници. Вклучете го брзиот удар во тренингот за да ја подобрите брзината на рацете и нозете, координацијата рака-око, кардиоваскуларната кондиција и концентрацијата под физичка принуда. Совршено за боксерите да вежбаат тајминг и брзина на пливање, удари, куки, крстови и одбранбени движења, одлично е и за загревање и плиометриски вежби како скокови, клоци и чешми за прсти за спортисти од сите нивоа на фитнес. Доаѓа со 10 наставни вежба картички.

Детали

Избор на клиенти