Микрофлекс Mf300l Дијамантски Зафат Латекс, Ракавици Без Прав, Кутија од 100, Големина Голема
Свеж

Микрофлекс Mf300l Дијамантски Зафат Латекс, Ракавици Без Прав, Кутија од 100, Големина Голема

DEN 1425.60

Достапно.

Повлечете го затворањето. Прашок Слободен. Латекс испит ракавици. Текстура. Голем. Обезбедува исклучителна рамнотежа на перформансите, удобноста и издржливоста. Текстура на врвот на прстот за подобрено влажно и суво држење. Прашок-Слободен. Подолги и подебели од типичните испитни ракавици за дополнителна заштита. Премиум, природен гумен латекс со низок модул за вистинско вклопување и намален замор на рацете. Нашата најпопуларна ракавица за испитување без прашок, текстура, ракавицата За Дијамантски Зафат стои сама. Ракавицата За Дијамантски Зафат е цврста и сигурна, но сепак е исклучително удобна Предупредување : овој производ може да ве изложи на хемикалии за кои [се] познати На Државата Калифорнија дека предизвикуваат рак и вродени дефекти или друга репродуктивна штета.

Детали

Избор на клиенти