Пол Голдшмит Diamзона Дијамантбекс Автографирана Игра-Користени Бели Френклин Вата Ракавици од Сезоната 2018 МЛБ Со Натпис ИГРА КОРИСТЕНА 2018 - Млб Игра Користени Рака?
Свеж

Пол Голдшмит Diamзона Дијамантбекс Автографирана Игра-Користени Бели Френклин Вата Ракавици од Сезоната 2018 МЛБ Со Натпис ИГРА

DEN 12799.84

Достапно.

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Млб Игра Користи Ракавици. Овие ракавици за вата користени од играта Ги носеше Пол Голдшмит за време на сезоната 2018 МЛБ. Тие беа добиени под покровителство На Програмата За Автентикација На Бејзбол Од Големата Лига и може да се потврдат со неговиот нумериран холограм Во МЛБ тие исто така доаѓаат Со Холограм Од Фанатици Автентични и сертификат за автентичност. За да се обезбеди автентичност, холограмот може да се прегледа преку интернет. Овој процес помага да се осигура дека купениот производ е автентичен и ја елиминира секоја можност за дуплирање или измама. Ако производот е непотпишан или не се користи за игра, холограмот нема да биде вклучен пол Голдшмит сувенири. Memзона дијамантски Сувенири.

Детали

Избор на клиенти