Boxwave Case Компатибилен со Samsung Galaxy J7 Neo - Елитска торбичка за кожен месинџер, синтетички кожен покритие дизајн на пликови за дизајн на Samsung Galaxy J7 Neo - Брегот на Слоновата ?
Свеж

Boxwave Case Компатибилен со Samsung Galaxy J7 Neo - Елитска торбичка за кожен месинџер, синтетички кожен покритие дизајн на

DEN 367.20

Достапно.

? [Clease Design] Case Boxwave Case компатибилен со Samsung Galaxy J7 NEO. Чист и колк современ стил на класичен дизајн на пликови, елитната торбичка за кожен месинџер е составена со ефикасност во умот. ? [Магнетско затворање] со предно размавта со магнетно копче кое безбедно го одржува вашиот Galaxy J7 NEO на место. ? [Мека кадифе] Внатрешната кадифена кожа обложена со мазен и нежен џеб додека го лизгате вашиот Galaxy J7 NEO внатре? [Веган] направено со синтетичка веганска кожа што е пријателска со животни, која е стилска и заштитна. ? [Безбедна заштита] Подготвената елитна кожна торбичка за гласникот е сигурен дека ќе го заштити вашиот Galaxy J7 NEO со издржлив и тежок надворешен. Бидете во леснотија да знаете дека вашиот Galaxy J7 Neo е безбеден, без разлика каде ќе го земете!. Case Boxwave Case компатибилен со Samsung Galaxy J7 Neo.Carry Your Galaxy J7 Neo во стил со елитната торбичка за кожен месинџер! Чист и колк современ стил на класичниот дизајн на пликот, елитната торбичка за кожен месинџер е составена со ефикасност во умот. Размавта со магнетно копче кое безбедно го одржува вашиот Galaxy J7 Neo на место. Интернерската кадифена кожа обложена обезбедува мазен и нежен џеб додека го лизгате вашиот Galaxy J7 Neo In. Изработено со синтетичка веганска кожа пријателска со животни, која е и стилска и заштитна. Елитната торбичка за кожни месинџер е сигурно да го заштити вашиот Galaxy J7 NEO со траен и тежок надворешен. Бидете лесно да знаете дека вашиот Galaxy J7 Neo е безбеден, без оглед каде ќе го земете! Елитната торбичка за кожен месинџер - испорачајте одлична заштита и стил!.

Детали

Избор на клиенти