Холи Хоби Викенд Авантуристички светлосен текстуален држач за телефонски картички
Свеж

Холи Хоби Викенд Авантуристички светлосен текстуален држач за телефонски картички

DEN 3.00

Достапно.

8,5 x 5,5 см држач за силиконски телефонски картички. Единечна безбедна торбичка што одговара на кредитна картичка. Лепило излупете од поддршката за да нанесете телефонски зафат на задниот телефон. Забележете, ова мора да се примени за чиста мазна површина. Те молам забележи; Дизајнот што се користи на овој производ е 100% официјално лиценциран. Висок квалитет на холи хоби -производ. 8,5 x 5,5 см држач за силиконски телефонски картички. Единечна безбедна торбичка што одговара на кредитна картичка. Лепило излупете од поддршката за да нанесете телефонски зафат на задниот телефон. Забележете, ова мора да се примени за чиста мазна површина. Те молам забележи; Дизајнот што се користи на овој производ е 100% официјално лиценциран. Висок квалитет на холи хоби -производ. Официјално лиценцирана стока на Холи Хоби.

Детали

Избор на клиенти