Метли за кревети, десктоп метла четка за чистење мала прашина за биро за поставување метла сет
Свеж

Метли за кревети, десктоп метла четка за чистење мала прашина за биро за поставување метла сет

DEN 446.40

Достапно.

Конструкција со високо квалитетна метла, погуста и издржлива. ❤ Флексибилна четка, силна сила за чистење, висока еластичност, нема оштетување на табелата. ❤ Брзо исчистете ја масата, лесно исчистете ја масата и уживајте во чист домашен живот. ❤ Предниот дел од прашина е наклонет, што е погодно за зафатено ѓубре. ❤ Кога се во мирување, тие можат да бидат собрани без да окупираат простор и да не се плашат од загуба. Конструкција со високо квалитетна метла, погуста и издржлива. ❤ Флексибилна четка, силна сила за чистење, висока еластичност, нема оштетување на табелата. ❤ Брзо исчистете ја масата, лесно исчистете ја масата и уживајте во чист домашен живот. ❤ Предниот дел од прашина е наклонет, што е погодно за зафатено ѓубре. ❤ Кога се во мирување, тие можат да бидат собрани без да окупираат простор и да не се плашат од загуба.

Детали

Избор на клиенти