N/A метла за прашина постави мини преносни табели за тастатура за тастатура за табели мини алатки
Свеж

N/A метла за прашина постави мини преносни табели за тастатура за тастатура за табели мини алатки

DEN 2.67

Достапно.

Чистењето никогаш не било толку интимно. Лесно, удобно, заштеда на време и убаво. Издржлив, избор за домашно патување. Висока еластичност, без деформација, добра флексибилност и не е лесно да се изгуби косата. Лесно се отстранува со удар. Чистењето никогаш не било толку интимно. Лесно, удобно, заштеда на време и убаво. Издржлив, избор за домашно патување. Висока еластичност, без деформација, добра флексибилност и не е лесно да се изгуби косата. Лесно се отстранува со удар.

Детали

Избор на клиенти