LIOOBO трпезариска маса Постави чистач за чистење на тастатура мини четка за четка и прашина постави десктоп метла за компјутерска тастатура за тастатура за автомоби
Свеж

LIOOBO трпезариска маса Постави чистач за чистење на тастатура мини четка за четка и прашина постави десктоп метла за компјутерска

DEN 208.48

Достапно.

Мини големина, погодна за складирање. Исто така, може да се користи за работна површина, лаптоп, тастатура, итн. Овој преносен сет за чистење ви овозможува во малите кафези или тесен простор, тврд агли, ви дозволуваат со ефикасност. Добро за чистење на отворот за излез на воздухот во автомобилот и таблата. Изработено е од висококвалитетна пластика. Опис Овој е практичен и удобен сет на пластични четки. Одликувајќи се со мини сет на прашина и четка, овој уреден комплет за чистење ви овозможува брзо да ја намалите прашината и трошките. Мини големина, погодна за складирање. Добро за чистење на отворот за излез на воздухот во автомобилот и таблата. Исто така, може да се користи и за работна површина, лаптоп, тастатура, итн. Добро за чистење на отворот за отворање и табла за воздух за автомобили .- Исто така, може да се користи за работна површина, лаптоп, тастатура, итн. Пакет, вклучувајќи 2 Set X Mini Tool.

Детали

Избор на клиенти