N/A Mini Домаќинска прашина за четки постави метла комплет за прашина за чистење на десктоп за чистење за домашни хотели користејќи алатки за чистење домаќинства
Свеж

N/A Mini Домаќинска прашина за четки постави метла комплет за прашина за чистење на десктоп за чистење за домашни хотели користејќи

DEN 4882.72

Достапно.

Направено од високо квалитетни материјали, издржливи. Четка со висока густина, мека и флексибилна, лесна за чистење прашина. Мини големина за лесно складирање. Одлично за чистење на отворите за воздух во автомобилот и табла. Исто така погоден за чистење на работната површина, лаптопите, тастатурата, итн. Направени од високо квалитетни материјали, издржливи. Четка со висока густина, мека и флексибилна, лесна за чистење прашина. Мини големина за лесно складирање. Одлично за чистење на отворите за воздух во автомобилот и табла. Исто така погоден за чистење на работната површина, лаптопите, тастатурите, итн. Ви овозможува да исчистите во тесни кафези или тесни простори, тешко чистење на аглите, што го прави вашето чистење ефикасно. Практичен и удобен сет за четки за чистење на пластика. Овој комплет за чистење на чистење доаѓа со мини-големина на прашина и сет за четки. Ви овозможува брзо да ги отстраните прашината, нечистотијата и остатоците. Мини големина за лесно складирање.ideal за чистење на отворите за воздух во автомобилот и табла. Може да се користи и за чистење на работните компјутери, лаптопи, тастатури, итн. , може да има грешка од 1-2 cm.broom и Dustan/Dustant со комбо-метла.

Детали

Избор на клиенти